Jebkuru darbu, kur nepieciešams izmantot vairākas programmas vienlaikus, ērtāk būs veikt ar vienu vai vairākiem ārējiem monitoriem. Mūsu klienti arvien biežāk izvēlas darba vidi papildināt ar ārējo monitoru un atzīst, ka šī investīcija ātri vien atmaksājas, padarot darba laiku efektīvāku un patīkamāku. Izmantojot divus monitorus, darba efektivitāte var palielināties līdz pat 42%*, tādēļ šāda prakse jau ir kļuvusi par normu daudzās nozarēs.
  1. Efektivitāte. Lielāks ārējais monitors nodrošina vairāk vietas darbam, ļaujot vienlaicīgi atvērt vairākas programmas vai dokumentus. Informāciju var redzēt un apstrādāt vienā skatā, nezaudējot laiku un uzmanību, lai pārslēgtos starp dažādiem logiem.
  2. Ergonomika. Ikdienas darbs pie datora var būt nogurdinošs. Pareizi pielāgots ārējais monitors var būtiski uzlabot darba vides ergonomiku. Ar lielāku ekrānu ir vieglāk turēt taisnu muguru un samazināt acu nogurumu un muguras sāpes.  
  3. Kvalitāte. Augstas izšķirtspējas monitors nodrošina skaidrus un precīzus attēlus, kas ir būtiski darbam ar grafiku, fotoattēliem vai videomateriāliem.  
  4. Viegla savienojamība un uzlādes iespējas. Daži monitori piedāvā arī tiešu savienojamību ar portatīvo datoru, vienlaicīgi nodrošinot arī tā uzlādi. Citiem vārdiem sakot, ties spēj aizvietot klasisku dokstaciju.
  5. Gan birojam, gan mājām. Ērti un funkcionāli iekārtota darba vieta var kalpot par papildu motivāciju darbiniekiem strādāt birojā. Savukārt tiem, kas strādā hibrīdrežīmā, lielāks monitors ļaus pacelt mājas darbavietu pavisam citā līmenī.  

Uzlabojiet savu darbinieku produktivitāti un paaugstiniet viņu darbaspējas, aprīkojot darba vietas ar mūsdienīgiem un kvalitatīviem ārējiem monitoriem. 

* Tā liecina pētniecības un konsultāciju uzņēmuma Jon Peddie Research pētījums, analizējot vairāk nekā 1000 lietotāju paradumus. Vairāk informācijas šeit.